domingo, noviembre 20, 2016

Presentació iniciativa I Pla d'Igualtat La Pobla de Valona

El pròxim 22 de novembre es mostrarà un projecte que pretén eliminar qualsevol tipus de discriminació dins del municipi i, a més, treballar per a aconseguir una efectiva igualtat de gènere.
El Museu Casa Gran de la Pobla de Vallbona acollirà la presentació de la iniciativa del I Pla d’Igualtat de Gènere, una proposta coordinada per l’equip multidisciplinar de sociòlegs, politòlegs i agents d’igualtat d’EQUÀLITAT.
Joan Gonçales i José Luís Sahuquillo, sociòleg i politòleg d’EQUÀLITAT, junt amb la Regidora de serveis socials, educació i drets civils, Mª Regina Llavata, i l’Alcalde, Josep Vicent Garcia seran els encarregats d’explicar els objectius del pla, així com la metodologia a seguir per part de l’equip impulsor durant els pròxims mesos.
L’objectiu de la presentació és la participació ciutadana, tant del nucli urbà com de les urbanitzacions, per tal de fomentar una igualtat efectiva dins la localitat i eliminar tot tipus de discriminació que pateixen els sectors de la població més vulnerables. És per això que es prega l’assistència de tota la ciutadania a l’acte, com la millor forma de crear una base de compromís i respecte dels drets de totes les persones dins la Pobla de Vallbona.
Després de la presentació i, si la iniciativa es porta endavant, s’espera que el I Pla d’Igualtat de Gènere estiga dissenyat per al mes de març de 2017.
COMUNICACIÓ EQUÀLITAT

No hay comentarios: